Hero afbeelding
KennisMakerij

Zien & Doen

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat barstensvol: van activiteit tot meetup en expositie. Tilburg heeft er met de LocHal een hotspot bij. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. Of je nu rust zoekt, of juist reuring: je vindt het in de LocHal.

Bibliotheek t/m 20 mei gesloten. Alle publieksactiviteiten zijn afgelast tot 1 juni.

In Nederland gelden vanaf dinsdag 21 april 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In navolging van deze nieuwe maatregelen sluit de Bibliotheek LocHal tot en met 19 mei haar deuren. Alle publieksactiviteiten in de LocHal zijn afgelast tot 1 juni. Ook alle bijeenkomsten van Kunstloc Brabant en Seats2meet Spoorzone tot en met 1 juni zijn afgelast. Tevens zijn de flexwerkplekken van Seats2meet gesloten. Bibliotheekleden kunnen gebruik maken van de online Bibliotheek of een boekenpakket aanvragen bij de Afhaalbieb.

---

From Thuesday 21 april 2020 new measures apply in the Netherlands to stop the spread of coronavirus. As a result the LocHal Library had closed its doors until 20 May 2020 (inclusive). All public activities in the LocHal have been canceled until 1 June. All meetings of Kunstloc Brabant and Seats2meet Spoorzone up to and including 1 June have also been canceled. The flex workplaces of Seats2meet are also closed.

Lees meer

Binnenkort te doen in de LocHal

01 mrt

[tijdelijk gesloten] Expositie: Homo Ludens

de Bibliotheek LocHal, begane grond
10:00
21:00
25 mrt

[uitgesteld] KONKAV connects | de Filmhelpdesk

13:00
16:00
01 jun

Hack/Make/Learn

DigiLab (Bibliotheek LocHal)
20:00
22:00
02 jun

Luister- en vertelgroep (ochtend)

WoordLab (Bibliotheek LocHal)
10:30
12:00
02 jun

Luister- en vertelgroep (middag)

WoordLab (Bibliotheek LocHal)
13:30
15:00
02 jun

Inloopspreekuur Dementieconsulenten

de Bibliotheek LocHal
14:00
15:00
rondleidingen

Rondleidingen

Maak kennis met de veelzijdige LocHal! Dagelijks verzorgen onze vrijwilligers gratis algemene rondleidingen door het gebouw. Ook is er een speciale architectuurrondleiding, waarbij een gids je meeneemt door de industriële geschiedenis en de indrukwekkende textiele architectuur van de LocHal.

alles over de rondleidingen in de lochal

Thema's

Ieder kwartaal staat een ander thema centraal. Het zijn actuele en maatschappelijke thema's die iedereen aangaan. Onder de paraplu van het thema dat centraal staat, stellen de bewoners van de LocHal hun eigen programma's samen.

 

Thema kwartaal 1

Transformatie

Deel jouw ideeën

De LocHal is de drijvende kracht van Tilburg als het gaat om kennisdeling en co-creatie. Ons aanbod aan lezingen, debatten en exposities ontstaat altijd in samenwerking met andere organisaties en gebruikers. We dagen je uit samen met ons invulling te geven aan de programmering in de LocHal.

Heb je een idee voor een activiteit die goed zou passen in één van de ruimtes in de LocHal? Lees snel verder via onderstaande link.

bekijk overzicht ruimtes / contactinfo