Bereikbaarheid

Bezoekadres
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

Beperkte bereikbaarheid tussen 4 februari en 13 februari
De looproute vanuit het station langs Plan-T naar de LocHal wordt uit veiligheidsoverwegingen vanaf dinsdag 4 februari tijdelijk afgesloten t/m donderdag 13 februari. Dit i.v.m het leveren en aanbrengen van de staalconstructie van de fietsenstalling.

Hoe reis ik naar de LocHal?

Trein

Je reist naar station Tilburg Centraal. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant de ingang van de LocHal ziet.

Plan je route

Bus

Je reist naar busstation Tilburg Centraal. Loop vanaf de bus naar de stationshal en steek deze door naar de andere zijde. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant de ingang van de LocHal ziet.

Plan je route

Auto

Je kunt je auto betaald parkeren in de Spoorzone: vanaf het NS-Plein sla je linksaf de Burgemeester Brokxlaan op. Vervolgens weer de eerste linksaf (na circa 100 meter). Je komt dan op het parkeerterrein van de Spoorzone. Vervolgens loop je langs het spoor naar de LocHal. 

Plan je route

Fiets

Je kunt je fiets parkeren in een van de fietsenstallingen rondom station Tilburg Centraal. De onbewaakte fietsenstalling op het Burgemeester Stekelenburgplein is dichtst bij de Lochal. Aan de kant van het centrum vind je een bewaakte en onbewaakte fietsenstalling.

Plan je route

Spoorzone in ontwikkeling

Naar de LocHal

De LocHal staat in de Tilburgse Spoorzone die volop in ontwikkeling is. Werkzaamheden in dit gebied zijn aan de orde van de dag. We helpen je graag om de makkelijkste weg naar de LocHal te vinden. 

Bekijk de kaart

 

Chris Oomes Stadsbalkon